Ocelové konstrukce
výrobní dokumentace, realizace
projekty a statické výpočty
Spojovací mostSchodištěOpláštění halyDopravníkový mostOcelová konstrukce halyOcelová konstrukce halyPortálový jeřábHala_ŠumperkPřístavekHalaA2CZBasf ChrudimOK haly

Cookies

Provozovatel webu, P+K Ocel s.r.o., Erbenova 383, 537 01 Chrudim, IČ: 25281500, info@pkocel.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Naše reference:
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 1
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 2
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 3
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 4
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 5
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 6
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 7
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 9
  • Projekty a statické výpočty ocelových konstrukcí 8

       více realizací zde


© 2022 P+K OCEL s.r.o.   |  IČ 25281500  |   Erbenova 383  |  537 01 Chrudim IV  |  +420 737 849 198  |  info@pkocel.cz  |  Cookies  ||  tvorba www  ||  admin